Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


17.09.21
2353 0 Печатать

Чи потрібно разом з документацією по ТЦО подавати копію аудиторського висновку?

За який звітний період вперше та в якому вигляді платники податку на прибуток, які оприлюднюють фінансову звітність разом з аудиторським висновком, зобов’язані подавати копію такого висновку до контролюючого органу в складі документації з трансфертного ціноутворення та яка відповідальність за її неподання?

Платники податку на прибуток, які оприлюднюють фінансову звітність разом з аудиторським висновком та здійснюють контрольовані операції, на запит контролюючого органу подають у складі документації з трансфертного ціноутворення копію аудиторського висновку щодо бухгалтерської (фінансової) звітності, вперше за звітний період – 2020 рік в паперовому вигляді або в електронній формі з дотриманням вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги».

За неподання платником податку аудиторського висновку передбачена відповідальність відповідно до ст. 1631 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

По материалам Категорія 131.07 "ЗІР"

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям