Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.09.21
1121 0 Печатать

Декларацію з рентної плати доповнять новим додатком

На офіційному web-порталі Державної податкової служби України розміщено проєкт наказу Мінфіну «Про внесення Змін до форми Податкової декларації з рентної плати».

Розробником проєкту регуляторного акту є Державна податкова служба України.

Проєкт наказу розроблено з метою забезпечення прав платників рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин щодо декларування податкових зобов’язань з такої плати під час виконання угод про розподіл продукції, визначених ст. 338 ПКУ.

Проєктом наказу пропонується доповнити форму Декларації новим додатком 22 «Розрахунок з рентної плати за користування надрами для видобування вуглеводневої сировини під час виконання угоди про розподіл продукції», яким забезпечено умови виконання норми статті 338 ПКУ щодо декларування податкових зобов’язань з рентної плати інвестором (оператором) за Угодою, податковим (звітним) періодом для якої визначено календарний квартал, та відображення показників такого розрахунку у Декларації.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати його оприлюднення на адресу: Державна податкова служба України, Департамент податкового адміністрування, Львівська площа, 8, м. Київ, 04053, електронну – d.tuganova@tax.gov.ua, до Державної регуляторної служби України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

Додаткові матеріали:

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям