Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.03.22
2739 2 Печатать

Не сплачено черговий платіж за ліцензію? На період форс-мажорних обставин заходи не вживатимуться

З урахуванням положень п.п. 112.8.9 ПКУ протягом дії форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) ДПС не будуть застосовуватись штрафні санкції за порушення законодавства щодо здійснення безліцензійної діяльності та не вживатимуться заходи щодо анулювання ліцензії (вважатимуться діючими), по яких під час настання таких форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили), засвідчених Торгово-промисловою палатою України (далі – ТПП України) не сплачено черговий платіж за ліцензію та/або закінчився термін дії ліцензії на право:

► виробництва спирту, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах;

► виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним.

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, ТПП України повідомлено про засвідчення факту настання форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) з 24 лютого 2022 року.

По материалам Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з ВПП

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Александр
11.03.22 10:28

Действующие лицензии продлят на время запрета торговли ? Или Бог подаст.

Ответить
  • алена
11.03.22 12:26

вчера говорила с акцизниками.. дословне ,, после войны разберемся

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям