Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.07.23
1904 2 Печатать

Бізнес візьме участь у тестуванні нового порталу Держстату

Бета-тестування порталу Держстату. Статистика стане зручною для влади і громадян.

Доступ до якісних даних допомагає уряду швидко ухвалювати ефективні рішення. Продовжуємо цифровізувати органи статистики. Розпочався закритий бета-тест нового порталу. Кожен українець матиме доступ до даних, а держава зможе успішно їх опрацьовувати.

На оновленому порталі:

► дані зберігатимуться в єдиній системі, а не окремих файлах. Українці зможуть значно швидше знаходити інформацію
► кожен зможе скористатися «Банком даних» — інструментом, який дозволяє працювати з графіками і таблицями
► на інтерактивних дашбордах відображатимуться найважливіші показники
► інформацію з порталу можна буде викачати в зручному форматі (SDMX-CSV)
► буде доступним календар оприлюднення статистичної інформації та графік подання звітності. Користувачі зможуть відслідковувати майбутні релізи, а респонденти — планувати подання звітів

Участь у тестуванні візьмуть представники бізнесу, громадськості та державних органів. Це дозволить вдосконалити продукт і вже скоро презентувати новий підхід до державної статистики. Ефективний та швидкий сервіс для кожного українця.

Цифровізуймося!

Портал Держстату розроблено за підтримки Програми EGAP, що реалізується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією.

По материалам Мінцифра

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Анна
06.07.23 10:06

Вже другий день не працює приймальний шлюз статистики, не приходять квитанції, а звітний період у розпалі((

Ответить
  • Buh
06.07.23 13:11

Кібкератака на статистикуЗа попередніми даними, у результаті спроби зловмисників реалізувати атаку із застосуванням програми-вайпера, постраждали декілька робочих комп’ютерів співробітників Держстату. Один із них був використаний для отримання доступу до сторінки Служби у Facebook.
Наразі на об'єкті перебуває команда фахівців CERT-UA та СЦЗК ДКІБ СБУ, які локалізували наслідки інциденту, встановлюють масштаби проникнення та деструктивних дій. Корпоративну мережу відключено від інтернету, вживають заходів із реагування та необхідних подальших кроків із подолання наслідків інциденту.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям