Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


25.07.23
909 0 Печатать

На порталі Дія модернізовані ще 2 будівельні послуги

У Дії наголошують, що тепер можливо вносити зміни в зареєстровані повідомлення та заяви без походів до ЦНАП.

Тепер не тільки повідомляйте про початок будівельних робіт об’єктів класу наслідків CC1, а й вносьте зміни у подане повідомлення за кілька кліків на порталі Дія. А також змінюйте або скасовуйте містобудівні умови та обмеження.

Як було раніше?

Щоб внести зміни в зареєстровані заяви та повідомлення, потрібно було їхати в ЦНАП та кілька днів чекати на рішення.

Як тепер?

Тепер усе можна зробити онлайн. При поданні заяв майже всі дані підтягуються автоматично і не потрібно вносити інформацію вручну. Жодних поїздок, очікувань та помилок.

Модернізовані послуги на порталі Дія:

Повідомлення про початок будівельних робіт СС1 або внесення змін у зареєстроване повідомлення;

Заява про надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Дія реагує на виклики послугами. У застосунку вдосконалюють сервіси, які потрібні українцям, коли багато будинків постраждали через російську агресію та потребують відновлення.

Внесення змін у повідомлення про початок будівельних робіт СС1 актуальне для будівництва невеликих будівель малого й середнього бізнесу, громадських споруд, фермерських господарств, парників та теплиць. А також будинків, які зводять для переселенців та людей, що втратили житло через війну.

Будуємо країну майбутнього

Модернізація послуг проведена в співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури й Міністерства цифрової трансформації за підтримки USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».

По материалам Дія

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям