Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.03.24
959 0 Печатать

Експорт товарів поштою вартістю до 1000 євро буде без письмового декларування

ВРУ прийняла у другому читанні законопроєкт № 9456 "Про внесення змін до Митного кодексу України щодо митного оформлення біометану".

Серед іншого цим Законом вирішено питання підняття порогу вартості товарів, які пересилаються ФОП та підприємствами за межі України в міжнародних поштових або експрес-відправленнях без письмового декларування.

До внесених змін обов’язок для подання письмової митної декларації бізнесом існував для товарів вартістю понад 150 Євро. ВРУ збільшила такий поріг до 1000 Євро.

Зазначене зменшить витрати бізнесу та прискорить логістику.

Крім того, Закон врегульовує процедуру митного оформлення експорту біометану з України, що має посприяти розвитку виробництва цього виду палива та розширити експортні можливості України.

По материалам Данило Гетманцев, голова Податкового комітету ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям