Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.04.24
547 0 Печатать

Ознаки безпечності нехарчової продукції

Головною ознакою безпечності нехарчової продукції  є наявність маркування знаком відповідності (Знак відповідності технічним регламентам має форму незамкненого з правого боку кола, усередині якого вміщено стилізоване зображення трилисника).

Маркування повинно бути розбірливим і незмивним, а також супроводжуватись ідентифікаційним номером призначеного органу з оцінки відповідності (UA.TR.YYY де YYY-номер призначеного органу з оцінки відповідності)

Разом з цим на продукції повинно бути нанесено:

  • найменування виробника;
  • місцеперебування виробника (в разі необхідності його уповноваженого виробника);
  • рік виготовлення.

Також з інструментом повинна супроводжуватись декларація про відповідність. Та інструкція, складена (або перекладена) українською мовою.

По материалам Південно-Східне міжрегіональне управління Держпраці

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям