Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.05.24
711 0 Печатать

Чи може пенсіонер-ВПО для проходження ідентифікації звернутись до будь-якого сервісного центру ПФУ?

Так. Якщо особа хоче пройти ідентифікацію, звернувшись особисто до органу Пенсійного фонду України, то вона може прийти до будь-якого обраного сервісного центру Пенсійного фонду України. З собою потрібно мати документ, що посвідчує особу (паспорт громадянина України).

Крім того, пройти ідентифікацію можна й іншими способами:

Якщо пенсіонер з числа ВПО перебуває за кордоном – в закордонній дипломатичній установі України необхідноотримати документ, який посвідчує, що фізична особа є живою. Документ разом із заявою про проходження ідентифікації (довільної форми) слід направити до територіального органу Пенсійного фонду України, де пенсіонер перебуває на обліку. Оригінал документа разом із заявою можна направити засобами поштового зв’язку або в сканованому вигляді – через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України з використанням засобів кваліфікованого електронного підпису.

По материалам Пенсійний фонд України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям