Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


29.05.24
444 0 Печатать

Унесено зміни до Правил складання та подання звітності учасниками ринку небанківських фінансових послуг до НБУ

Нацбанк України вніс зміни до Правил складання та подання звітності учасниками ринку небанківських фінансових послуг до Національного банку України, затверджених постановою Правління НБУ від 25.11.2021 р. № 123 (далі – Правила).

Мета змін – поліпшення виконання Національним банком функцій щодо нагляду за діяльністю надавачів небанківських фінансових послуг завдяки, зокрема, переведенню фінансових компаній, ломбардів з квартального на щомісячне звітування за файлами LRF01 “Дані регуляторного балансу”, LRF02 “Дані про позабалансові зобовʼязання”, починаючи зі звітності станом на 01 лютого 2025 року (за січень 2025 року).

Зазначені зміни затверджені постановою Правління НБУ від 25.05.2024 р. № 62 “Про затвердження Змін до Правил складання та подання звітності учасниками ринку небанківських фінансових послуг до Національного банку України”, яка набирає чинності з 01 серпня 2024 року, крім пункту 5 Змін до Правил, що набирає чинності з 1 січня 2025 року.

По материалам НБУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям