Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.06.24
631 0 Печатать

Парламент остаточно прирівняв електронний проїзний квиток до паперового

Народні депутати ухвалили в цілому законопроєкт № 5705, який передбачає впровадження електронного квитка в міському пасажирському транспорті. Про це повідомив народний депутат від фракції «Слуга Народу», член Комітету ВР з питань транспорту та інфраструктури Олександр Горенюк.

«Відтепер, електронний квиток для проїзду у транспорті визнається на рівні з паперовими аналогами», – пояснив парламентар.

Законопроєкт створює умови для роботи автоматизованої системи оплати вартості проїзду в міському пасажирському транспорті у межах однієї з ключових реформ транспортної галузі – впровадження електронного квитка.

«Згідно з законопроєктом затвердження форми, обов’язкових реквізитів та відомостей, які має містити проїзний та електронний проїзний документ, є відповідальністю Міністерства інфраструктури», – підсумував Горенюк.

По материалам Політична партія «Слуга Народу»

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям