Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.06.24
457 0 Печатать

У Раді рекомендують прийняти законопроект про Державний аграрний реєстр

19 червня 2024 року Комітет з питань аграрної та земельної політики розглянув на своєму засіданні проект Закону про Державний аграрний реєстр, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 11063) та проект Закону про Державний аграрний реєстр, поданий народними депутатами України Грищенко Т.М. та іншими (реєстр. № 11063-1).

Законопроектами передбачається удосконалити механізми надання державної підтримки, підтримки за рахунок коштів місцевих бюджетів, міжнародної технічної допомоги, грантів у сільському господарстві чи іншої допомоги, ведення та адміністрування Державного аграрного реєстру, а також приведення положень, які регулюють функціонування Державного аграрного реєстру у відповідність до вимог Закону України «Про публічні електронні реєстри».

За результатами розгляду та обговорення Комітет прийняв рішення підтримати редакцію доопрацьованого у Комітеті проекту Закону про інформаційно-комунікаційну систему «Державний аграрний реєстр», доручити народним депутатам України – членам Комітету, відповідно до частини другої статті 110 Регламент Верховної Ради України, оформити та в установленому порядку зареєструвати цей проект і внести його на розгляд Верховної Ради України.

Довідково: згідно розділу 4 «Вдосконалення офіційного публічного електронного реєстру сільськогосподарських підприємств», визначеного Планом для Ukraine Facility у сфері агропродовольчого сектору від Європейського Союзу, Україна повинна ухвалити Закон «Про Державний аграрний реєстр».

По материалам ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям