Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


26.02.16
4229 0 Печатать

Податкова знижка за страхування життя: як отримати


   Податківці нагадали, що до податкової знижки можна включати, зокрема, суму страхових платежів за договорами довгострокового страхування життя, сплачених платником ПДФО протягом звітного податкового року страховику-резиденту як за такого платника податку, так і за членів його сім’ї першого ступеня споріднення. При цьому в розрахунку за кожний повний місяць сплачені страхові суми не мають перевищувати:
   

  • при страхуванні платника податку — граничну суму для застосування податкової соціальної пільги;

  •    
  • при страхуванні члена сім’ї платника податку першого ступеня споріднення — 50% граничної суми для застосування податкової соціальної пільги, в розрахунку на кожного застрахованого члена сім’ї.

   Понесені витрати потрібно підтвердити відповідними платіжними та розрахунковими документами. У зазначених документах обов’язково мають бути відображені сума сплачених страхових внесків, дата сплати, прізвище платника, реквізити договору, згідно з яким здійснюється така плата, договір довгострокового страхування життя.
По материалам Головбу24

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям