Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • О проведении экспертной денежной оценки земельных участков несельскохозяйственного назначения государственной собственности

О проведении экспертной денежной оценки земельных участков несельскохозяйственного назначения государственной собственности



   
ДЕРЖАВНА КАЗНАЧЕЙСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 10.09.2013 р. № 17-09/38-213735
   
   Щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення державної власності

   Державна казначейська служба України розглянула лист <....> і в межах компетенції повідомляє.
   
   У процесі казначейського обслуговування державного та місцевих бюджетів органи Державної казначейської служби України керуються Бюджетним кодексом України, законом України про Державний бюджет України та іншими нормативно-правовими актами, що визначають бюджетний процес в Україні.
   
   Згідно зі статтею 4 Бюджетного кодексу України (далі - Кодекс) бюджетна система України і Державний бюджет України встановлюються виключно Кодексом та законом про Державний бюджет України.
   
   Якщо іншим нормативно-правовим актом бюджетні відносини визначаються інакше ніж у Кодексі, застосовуються відповідні норми Кодексу.
   
   Відповідно до статті 29 Кодексу кошти від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення або прав на них, що перебувають у державній власності, належать до доходів загального фонду Державного бюджету України.
   
   Видатки загального фонду державного бюджету затверджуються у Розписі Державного бюджету на відповідний рік.
   
   Згідно із частиною сьомою статті 20 Кодексу за бюджетними програмами, здійснення заходів за якими потребує нормативно-правового визначення механізму використання бюджетних коштів, головні розпорядники коштів державного бюджету розроблять проекти порядків використання коштів державного бюджету та забезпечують їх затвердження у терміни, визначені Кабінетом Міністрів України.
   
   Використання бюджетних коштів за бюджетною програмою за КПКВК 2803030 "Проведення земельної реформи" регламентується Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з проведення земельної реформи, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.2011 р. № 219, зі змінами (далі - Порядок).
   
   Порядком передбачено напрями використання бюджетних коштів, зокрема, на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.
   
   Проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення державної власності за рахунок загального фонду державного бюджету не передбачено.
   
   Заступник Голови
Г. Лега

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям