Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Об установлении категории гостиницы

Об установлении категории гостиницы



   
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 22.11.2013 р. № 1462-07/06
   
   Щодо встановлення категорії готелю

   Доводимо до відома, що відповідно до статті 19 Закону України від 15.09.95 р. № 325/95-ВР «Про туризм» (із змінами) забороняється надавати послуги з розміщення без наявності свідоцтва про встановлення відповідної категорії.
   
   Свідоцтво про встановлення категорії (затверджене наказом Міністерства інфраструктури України від 23.01.2012 р. № 28) оформлюється та видається Комісією із встановлення категорій після розгляду документів з оцінювання засобу розміщення (п. 11 Порядку встановлення категорій готелям та іншим об'єктам, що призначаються для надання послуг з тимчасового розміщення (проживання), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2009 р. № 803).
   
   Проведення робіт із встановлення відповідної категорії (оцінювання засобу розміщення) проводить орган із сертифікації після одержання позитивних результатів проведення добровільної сертифікації послуг (п. З, п. 8 Порядку встановлення категорій готелям та іншим об'єктам, що призначаються для надання послуг з тимчасового розміщення (проживання), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2009 р. № 803).
   
   Роботи із сертифікації та оцінювання засобу розміщення вимогам певної категорії проводить орган із сертифікації ДП «Херсонстандартметрологія».
   
   Заступник Міністра
А. Ігнатов

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям