Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Об оплате труда

Об оплате труда



   
МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 03.09.2013 р. N 961/13/8413
   
   Про оплату праці

   
   Департаментом заробітної плати та умов праці розглянуто лист щодо виплати грошової винагороди, передбаченої постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2003 р. N 212 "Про затвердження Порядку видачі грошової винагороди державним службовцям за сумлінну безперервну працю в органах державної влади, зразкове виконання трудових обов'язків" (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 02.10.2003 р. N 1563) (далі - Порядок), і в межах компетенції повідомляється.
   
   Відповідно до пункту 2 Порядку грошова винагорода видається один раз на п'ять років за умови зразкового виконання посадових обов'язків та відсутності порушень трудової дисципліни з урахуванням щорічної оцінки виконання державним службовцем покладених на нього завдань та обов'язків. Винагорода видається, якщо за результатами проведення щорічної оцінки рівень виконання державним службовцем обов'язків та завдань оцінений як "добрий" і "високий".
   
   Рішення про видачу зазначеної грошової винагороди керівним працівникам і спеціалістам приймається керівником відповідного органу державної влади, а керівникам органів та їх заступникам - керівником органу вищого рівня.
   
   При цьому повинні враховуватися результати щорічних оцінок за п'ять років, а у разі їх відсутності - наявність адміністративних, дисциплінарних та інших порушень за зазначений період.
   
   Зважаючи на те, що державний службовець під час перебування у відпустці по догляду за дитиною не виконує своїх посадових обов'язків, зазначена вимога постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2003 р. N 212 (із змінами) не може бути дотримана.
   
   Слід зазначити також, що ця виплата не є обов'язковою.
   
   
   Заступник директора Департаменту -
   начальник відділу
   
Т. Сташків

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям