Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • О ситуации c банковским обслуживанием в Донецкой и Луганской областях

О ситуации c банковским обслуживанием в Донецкой и Луганской областях



   
НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ
   
   ЛИСТ
   
   від 27.06.2014 р. N 11-116/33963

   
   Генеральний департамент регулювання грошового обігу    
   
Банкам України та їх філіям,
   територіальним управлінням Національного банку України

   
   
Про ситуацію з банківського обслуговування в Донецькій і Луганській областях
   
   Національний банк України доводить до вашого відома, що не визнає будь-які самопроголошені та новостворені структури у Донецькій та Луганській областях і відповідно центральні банки, які нібито створені ними.
   
   Незважаючи на спричинену терористичними діями в Луганській і Донецькій областях украй складну ситуацію, Національний банк України вжив усіх необхідних заходів для забезпечення роботи банківської системи в особливих умовах, налагодження стабільної роботи системи електронних платежів (далі - СЕП). Попри напружену ситуацію, СЕП функціонує, забезпечуючи здійснення міжбанківських розрахунків, у тому числі органів державного казначейства.
   
   У зв'язку із ситуацією, що склалася, банкам, розташованим у Донецькій і Луганській областях, у разі виникнення службових питань необхідно направляти листи на електронну адресу управлінь Національного банку України в Донецькій та Луганській областях або на поштову адресу Національного банку України: Контрактова площа, 2-б, м. Київ.
   
   Філії (відділення) банків у Донецькій і Луганській областях, юридичні особи яких розміщені за межами цих областей, мають звертатися з питань, що виникають в їх діяльності, до своїх юридичних осіб, а останні - до територіальних управлінь Національного банку України за місцем їх знаходження або до центрального апарату Національного банку України в м. Києві.
   
   Керівники банків у Донецькій і Луганській областях повинні організувати роботу своїх підрозділів таким чином, щоб запобігти можливій загрозі життю і здоров'ю працівників та клієнтів банку, забезпечити збереження грошових коштів і товарно-матеріальних цінностей.
   
   Голова
   
В. О. Гонтарева

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям