Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Об утверждении Стратегического плана деятельности Министерства финансов Украины на 2015 бюджетный год и два бюджетных периода, следующих за плановым (2016-2017 годы)

Об утверждении Стратегического плана деятельности Министерства финансов Украины на 2015 бюджетный год и два бюджетных периода, следующих за плановым (2016-2017 годы)



   
МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ
   
   НАКАЗ
   
   від 16.10.2014 р.                 Київ                 № 1052
   
   
   Про затвердження Стратегічного плану діяльності Міністерства фінансів України на 2015 бюджетний рік та два бюджетних періоди, що настають за плановим (2016–2017 роки)

   
   Відповідно до частини другої статті 21 Бюджетного кодексу України та частини другої статті 8 Закону України «Про центральні органи виконавчої влади»
   
   НАКАЗУЮ:
   
    1. Затвердити Стратегічний план діяльності Міністерства фінансів України на 2015 бюджетний рік та два бюджетних періоди, що настають за плановим (2016–2017 роки) (далі – Стратегічний план), що додається.
   
   2. Першому заступнику Міністра, заступникам Міністра, заступнику Міністра – керівнику апарату, керівникам самостійних структурних підрозділів забезпечити організацію роботи структурних підрозділів Міністерства відповідно до Стратегічного плану.
   
   3. Департаменту забезпечення діяльності Міністра (патронатна служба) (Чуприненко Р. С.) забезпечити:
   
    інформування громадськості щодо діяльності Міністерства фінансів України на 2015 бюджетний рік та два бюджетних періоди, що настають за плановим (2016–2017 роки);
   
   здійснення моніторингу за виконанням Стратегічного плану.
   
   4. Державній навчально-науковій установі «Академія фінансового управління» (Єфименко Т. І.) забезпечити організацію та проведення навчально-наукового супроводження виконання завдань, передбачених Стратегічним планом.
   
   5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
   
   Міністр
О. Шлапак

   
   Текст Стратегічного плану
   
   
   

   
   

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям