Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


29.01.17
1619 1 Печатать

Україна повернулась у рейтингу Doing Business на 80 позицію

Україна повернулась у рейтингу Doing Business на 80 позицію Країна підвищила рейтинг легкості ведення бізнесу та захисту міноритарних інвесторів Рейтинг України Doing Business повернувся до позначки 80 після коригування показника 2016 року.

Про це повідомляє сайт Світового банку на сторінці рейтингу. Зокрема, покращилися позиції України у розділах "захист міноритарних інвесторів" - на 30 позицій, "підключення до систем електропостачання" - на 10 позицій і "створення нових підприємств" на 4 позиції.

У той же час Україна знизила рейтинг по позиціях "міжнародна торгівля" (на 5 пунктів), "отримання дозволів на будівництво" (на 3 пункти) та оподаткування (на 1 пункт).

По материалам Федерація роботодавців України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • бух-бух
30.01.17 07:47

Ха - "створення нових підприємств" - огласите, пожалуйста, список....

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям