Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.03.17
3569 3 Печатать

До уваги Інтернет-користувачів! Як отримати інформацію про доходи та податки за допомогою Електронного кабінету платника

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: http://cabinet.sfs.gov.uaа також через офіційний веб-портал ДФС.

При цьому, отримати інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків можна тільки за наявності електронного ключа, згенерованого як для фізичної особи.

Ключі, отримані як для держслужбовця, не використовуються для роботи із зазначеним електронним сервісом. Ключ держслужбовця генерується на посадову особу відповідної державної установи.

Відповідно до п.12 Порядку застосування електронного цифрового підпису органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями державної форми власності, затвердженого постановою КМУ від 28.10.2004 №1452 (далі – Порядок), у посиленому сертифікаті відкритого ключа підписувача додатково зазначається його належність до установи та посада, яку він займає.

Використання особистого ключа у випадках, не пов’язаних з діяльністю установи, забороняється. Після припинення виконання підписувачем посадових обов’язків, для яких генерувалися особистий та відкритий ключі, підписувач або установа звертається до акредитованого центру сертифікації ключів для скасування посиленого сертифіката його відкритого ключа, а особистий ключ знищується методом, що не допускає можливості його відновлення (п.15 Порядку).

УВАГА!!! Відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді можна отримати за останні три роки (поквартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення. 

Інструкція щодо отримання інформації

 

По материалам ГУ ДФС у Харківській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Елена К
06.03.17 10:33

пробую зарегистрироваться в кабинете, а меня "посылают" - не нравиться ключ. У меня АЦСК Украина, выбираю вроде правильно

Ответить
  • ОК
06.03.17 10:56

а вы попробуйте зайти не через кей, а через файл ZS2

Ответить
  • Алина
06.03.17 11:00

Для Елена К. Скачайте на сайте Медка конвертер ключей, с помощью конвертированного ключа сможете зайти.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям