Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.09.17
6590 18 Печатать

Нові можливості сервісу REPORT для подання звітності та реєстрації ПН

Сучасний бухгалтер понад усе прагне зберегти й примножити активи компанії. Досягнути бізнес-цілей допоможуть безпечні інноваційні рішення для підготовки та подання звітності й реєстрації ПН. Адже нині в пріоритеті — мобільність, зручність і надійність!

Наприкінці літа набув популярності інноваційний сервіс REPORT — саме за його допомогою надавалося тисячі звітів до контролюючих органів у серпні. Продукт створено лідером ринку інформаційно-правових і сервісних рішень України — компанією ЛІГА:ЗАКОН.

За декілька місяців роботи REPORT зарекомендував себе як надійний сучасний сервіс. Із ним бухгалтер упевнений у своєчасному правильному й оперативному поданні звітності чи реєстрації ПН.

REPORT постійно вдосконалюється та пропонує нові можливості.

Професійний підхід, інноваційність, надійність і безпечність — це й приваблює бухгалтерів, які прагнуть спокійно та водночас плідно працювати.

 

«Хмари» і SSL-сертифікат — гарантія безпеки REPORT

Користувач будь-якої сучасної програми хоче мати максимум зручностей та захисту. А бухгалтер — і поготів. Тож передові світові й українські розробники розміщують продукти «у хмарах». Хмарні технології гарантують безпеку, мобільність, надійність і продуктивність. А це повністю відповідає потребам бізнесу.

REPORT — інноваційний хмарний сервіс для формування, подання та зберігання електронної звітності й реєстрації податкових накладних. Програма не потребує установки й оновлень. Безпечне передання даних користувачів забезпечується SSL-сертифікатом. Високий рівень захисту — і жодних вірусів!

Для подання звітності підходять ключі будь-якого акредитованого центру — до 20 видів ключів.

Працювати з REPORT легко на будь-якому комп’ютері та мобільному пристрої з доступом до Інтернету — як в Україні, так і за кордоном, без обмежень у часі. Файли завантажуються протягом лічених секунд.

 

Завжди актуальні форми звітності й заощадження часу

REPORT дозволяє створювати й коригувати податкові накладні та подавати звітність до всіх державних контролюючих органів — ДФС, ПФУ, ДССУ. Інтерфейс сервісу дуже простий. Бухгалтер може створити й вести документацію всіх своїх підприємств в одному Електронному кабінеті.

Форми звітів і вимоги до їхнього оформлення надто часто змінюються. Тож бухгалтер повинен тримати руку на пульсі.

Одна зі значущих переваг REPORT — усі форми та бланки завжди в актуальному стані з підказками й алгоритмами для заповнення (оновлені форми звітності відповідають затвердженому формату контролюючих органів України).

Заощадити час бухгалтера допоможе автоматична перевірка звітів. Програма підкаже коректність заповнення форм і вкаже на помилки.

 

REPORT став зручнішим

Упродовж декількох місяців фахівці компанії ЛІГА:ЗАКОН спільно з експертами та бухгалтерами вдосконалювали роботу REPORT. Водночас бралися до уваги побажання користувачів.

Сервіс став більш функціональним і зручнішим. Відтепер користувач може змінювати звітний період у збережених документах і створювати копії документів попереднього звітного періоду для коригування та подання в новому періоді. Це прискорює формування звітності й дозволяє уникнути помилок.

Із REPORT можна формувати й реєструвати товарно-транспортні накладні. Тож рекомендуємо звернути увагу на продукт бухгалтерам транспортних компаній.

Під час підготовки звітів є можливість імпортувати dbf- і xml-формати з інших звітних систем. Dbf-формат ідеально підходить для подання звіту з ЄСВ.

 

Клієнти REPORT можуть користуватися режимом збереження ключів на сесію роботи із сервісом.

Розширено дані реєстру для роботи з податковими накладними. Незабаром на користувачів REPORT очікує автоматична консолідація податкових накладних. Отже, складні звіти можна буде формувати в кілька «кліків».

Іще одна значуща перевага — можливість обміну розрахунками коригування (РК) із контрагентами через Державну фіскальну службу та їхня реєстрація в ЄРПН.

Для оперативного формування звітів розроблено спеціальні довідники: «Контрагенти», «Номенклатури» і «Працівники». «Помічники», своєю чергою, допоможуть користувачам швидко та правильно заповнювати ПН і РК.

Створено 1 прототип загальних довідників, якими зможе користуватися передплатник REPORT під час заповнення форм. Зокрема планується додати функцію подання звітів за кодом ДФС.

Розвиток REPORT триває!

 

Професійна підтримка клієнтів в онлайн-чаті й за телефоном

Для того щоб користувачі REPORT почувалися комфортно та впевнено, компанія ЛІГА:ЗАКОН надає професійну технічну й інформаційну підтримку.

Отримати консультацію експерта клієнти можуть миттєво в онлайн-чаті або в зручний для них час за телефоном. Спеціально для користувачів REPORT працює лінія підтримки.

 

Розумна ціна за нові можливості

Вартість сервісу REPORT — 100 грн/міс. (за 1 ЄДРПОУ). Крім того, ще одна перевага REPORT — у межах замовленого пакета може працювати декілька користувачів. Нові можливості абсолютно доступні й заощаджують гроші та час. Це рішення цілком підходить бізнесу, незалежно від його масштабів.

 

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Євген
08.09.17 15:29

Той хто користувався лігою, буде задоволений! Взагалі цікаве рішення, об'єднали інформаційну базу зі звітами! Дуже цікаве рішення!!!!!

Ответить
  • Светлана
09.09.17 15:40

На фоне медка цена поприятней, как раз медок заканчивается, зарегистрировалась, пробую, не привычно пока, но все работает

Ответить
  • Ыгорь
10.09.17 12:47

да уж... 100 в месяц за сырой продукт?основной облачный сервис подачи отчетности айфин и тот дешевле и на рынке не первый года соната так вообще 650 грн в год это 50 в месяц)

Ответить
  • Юля
10.09.17 18:16

Ыгорь, на Сонате с большим количеством налоговых далеко не уедешь. Они сами честно об этом предупреждают

Ответить
  • Антуан
11.09.17 16:07

Юля, у меня 100+- НН в месяц Соната прекрасно справляетсяправда у меня ноут неслабенький)

Ответить
  • Merlyn
11.09.17 11:17

Юля, с большим количетвом налоговых в облако вообще лучше не ходить.

Ответить
  • НВ
11.09.17 08:40

Пока дают бесплатно тестовый период по любому надо пробовать, чтоб хоть представление иметь, а то мало ли как оно дальше повернет

Ответить
  • Merlyn
11.09.17 11:13

Тестовый период заканчивается, а сырсоть продукта не уменьшается...попробовать можно, работать - нет.

Ответить
  • Алексей
13.09.17 13:21

Пробовал несколько таких программ, сейчас многие из них можно протестить бесплатно. У всех какие то минусы, но в целом все работает. В перспективе долгосрочной постоянной работы я бы выбирал с точки зрения безопасности, соотношения цена/качество и скорости обновления.

Ответить
  • Евгения
13.09.17 13:36

Алексей, согласна, я вот именно поэтому к репорту склоняюсь, они ключи не сохраняют, да, и Лига вызывает большое доверие, не шарашкина контора

Ответить
  • Иванна
12.09.17 10:04

Merlyn, ошибки есть, но они быстро устраняются. Уже есть все необходимое для работы.

Ответить
  • Оля
12.09.17 00:12

Merlyn, согласна. Этот Репорт практически точная копия кабинета плательщика налогов, который доступен бесплатно и мега неудобный

Ответить
  • Татьяна
13.09.17 09:28

Оля, а Вы давно с Репортом работали? Я пока всего месяц пробую, но они за это время столько фишек добавили, как по мне с кабинетом вообще не сравнимо. Просто удивилась, сколько людей, столько и мнений:)

Ответить
  • Merlyn
13.09.17 14:49

Татьяна, а какие именно фишки добавились за прошедшый месяц? Может от невнимательности, но ничего нового не вижу. Да и скорость обновления отчетов проветить нельзя.

Ответить
  • Евгения
12.09.17 13:26

Был опыт общения с поддержкой REPORT. Респект. Меня консультировал бухгалтер. Сразу понимаешь, что говорим на одном языке. Спасибо!

Ответить
  • Нелли
13.09.17 13:50

да, ребята молодцы!

Ответить
  • Антонина
13.09.17 16:01

кабинет плательщика только за деньги, Медок по качеству и функционалу гораздо лучше.

Ответить
  • Ника
13.09.17 17:11

Решила попробовать в тестовом режиме, заполнила все поля, подтянула ключи. Создала Запит до Единого реестру, проверила его, нажала подписать и отправить и получила сообщение: "ОПЕРАЦІЯ НЕ ВИКОНАНА. СПРОБУЙТЕ ПІЗНІШЕ" НЕ ПОНЯЛА. ЭТО ЧТО ТАКОЙ СЕРВИС? ИЛИ, Я ЧТО ТО НАКОСЯЧИЛА?.ЗВОНИТЬ ИМ НЕ КОГДА. НО, ОСАДОК ОСТАЛСЯ.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям