Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.03.18
10973 0 Печатать

Версія Liga:REPORT 4.3 – нові можливості електронного документообігу

Онлайн-сервіс звітності Liga:REPORT продовжує оновлюватись,  щоб полегшити щоденну роботу бухгалтера зі звітністю.

У новій версії Liga:REPORT 4.3 представляємо вам нові можливості електронного документообігу для бухгалтерів. Підкреслюємо, що весь функціонал, наявний у сервісі Liga:REPORT, входить до основного пакету, та не потребує додаткової плати.

Відправка через модуль "Обмін документами" документів із квитанціями. Через модуль "Обмін документами" є можливість надсилати контрагентам будь-які документи з квитанціями, зокрема податкові накладні та розрахунки коригування. Це дозволяє формувати декларацію з ПДВ не чекаючи ПН з ЄРПН.

Окремо звертаємо увагу на можливість надсилати та отримувати РК «-» через модуль «Обмін документами». Через модуль «Обмін документами» користувач має можливість надсилати від’ємні РК з накладеним підписом своєму контрагенту для їхньої подальшої реєстрації в ЄРПН.

Звірка зареєстрованих ПН/РК із ПН/РК у ЄРПН. Відтепер користувачі сервісу мають змогу звіряти податкові накладні та розрахунки коригування, отримані з ЄРПН, із податковими накладними та розрахунками коригування за кількістю й сумою ПДВ у власному архіві сервісу Liga:REPORT.

Повідомлення про доставку та прочитання РК «-» через модуль «Обмін документами». Користувач – відправник документа – через модуль «Обмін документами» отримує сповіщення, коли документ отримано та прочитано контрагентом.

Звірка ІПН платника ПДВ у податковій накладній / розрахунку коригування із даними з ContrAgenta в документі на момент відправки документа для реєстрації в ГФС. З’явилась можливість перевіряти актуальність ІПН платника ПДВ, зазначеного в ПН/РК, завдяки інтеграції з ContrAgent.

Підтвердження ЄДРПОУ / ІПН ключем ЕЦП. Liga:REPORT повідомляє користувачів про необхідність підтвердити свій ЄДРПОУ / ІПН ключем, а також попереджає про наявність у системі дубльованих ЄДРПОУ / ІПН.

Контекстне заповнення картки платника. Якщо користувач нашого сервісу не заповнив картку платника податку для роботи з сервісом – дані,  внесені користувачем у процесі роботи з формами документів, будуть підтягуватися до картки платника автоматично. Таки чином відтепер автозаповнення працює у обидві сторони, позбавляючи  користувачів необхідності щоразу прописувати одні й ті ж дані. 

Liga:REPORT – онлайн-сервіс, що поєднує безмежні можливості новітніх технологій та експертну підтримку професіоналів. Команда розробників сервісу Liga:REPORT щодня працює над вдосконаленням сервісу,  втілюючи побажання та потреби бухгалтерів. Переконайтеся у цьому працюючи безпосередньо у сервісі. Навіть не заповнюючи картку платника податку ви можете ознайомитися з функціоналом та інтерфейсом продукту у режимі «ДемоReport».

Скористатись усіма можливостями продукту ви можете, отримавши безкоштовний повний доступ до продукту протягом 7 днів.

Спробувати зараз

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям