Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


15.12.18
7880 0 Печатать

Мінфін оприлюднив перелік уповноважених банків на виплату пенсій, грошової допомоги та зарплати працівникам бюджетних установ

Відповідно до пункту 4 Порядку проведення конкурсного відбору банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ, затвердженого постановою КМУ від 26.09.2001 р. № 1231, конкурси проводяться конкурсною комісією двічі на рік - 10 липня та 10 грудня за умови надходження конкурсної документації більше ніж від одного претендента з дати оголошення про проведення конкурсу, але не пізніше ніж за десять календарних днів до дати проведення конкурсу.

Однак з огляду на те, що конкурсна документація в установлений термін надійшла лише від одного претендента, черговий конкурс не відбувся.

При цьому повідомляємо, що 10 грудня 2018 року у Мінфіні відбулося позачергове засідання конкурсної комісії з визначення уповноважених банків, через які має здійснюватись виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ.

За результатами розгляду конкурсною комісією щоквартальної інформації Нацбанку, яку зобов’язані надавати уповноважені банки, прийнято рішення про припинення виконання функцій уповноваженого банку чотирма банками.

На сьогодні уповноваженими є 39 банків.

Перелік уповноважених банків на виплату пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ:

АТ "Укрексімбанк"
АТ "Ощадбанк"
АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
АТ АБ "Укргазбанк"
АТ "УКРСОЦБАНК"
АТ "Райффайзен Банк Аваль"
АТ "КРЕДОБАНК"
АТ "УкрСиббанк"
АТ "Ідея Банк"
АТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК"
АТ "ПІРЕУС БАНК МКБ"
АТ "АЛЬФА-БАНК"
АТ "ОТП Банк"
АТ "Банк Альянс"
АТ АКБ "Львів"
АТ АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК"
АТ "МТБ БАНК"
АТ АБ "ПІВДЕННИЙ"
АТ "Полтава-банк"
АТ "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК"
АТ "СХІДНО- УКРАЇНСЬКИЙ БАНК "ГРАНТ"
АТ "СКАЙ БАНК"
АТ "Юнекс Банк"
АТ "Комерційний Індустріальний Банк"
АТ "Універсал Банк"
АТ "АКБ "РАДАБАНК"
АТ "БАНК ВОСТОК"
АТ "Банк інвестицій та заощаджень"

По материалам Мінфін

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям