Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.02.19
5790 4 Печатать

До кого звернутися для отримання довідки про роботу та заробітну плату за попередні роки трудової діяльності?

Відповідно до ст. 49 Кодексу законів про працю України власник або уповноважений ним орган зобов'язаний видати працівникові на його вимогу довідку про його роботу на даному підприємстві, в установі, організації із зазначенням спеціальності, кваліфікації, посади, часу роботи і розміру заробітної плати.

Для отримання довідки за роботу та заробітну плату працівник особисто надає до підприємства, установи, організації, де він працює або працював, письмову заяву про отримання такої довідки або надсилає її поштовим відправленням.

Якщо підприємство, установа, організація, де працював працівник, ліквідовані або припинили своє існування з інших причин, то довідки про заробітну плату надаються правонаступниками таких підприємств, установ чи організацій або відповідними архівними установами.

По материалам ГУ Держпраці у Миколаївській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Інна
23.02.19 10:56

Міське управління Пенсійного фонду України.
форма ОК-7.

Ответить
  • 123
25.02.19 10:04

Светлана,тобі Ви в "прольоті".  І не тільки Ви...

Ответить
  • Светлана
25.02.19 07:56

а если нужны данные до 2000 года, и предприятие кануло в лету...

Ответить
  • Лілія
25.02.19 14:42

И где взять это все, если 90-ые года и не Украина, и предприятие давно закрылось? А в те года никаких отчетов и никаких данных никуда не подавалось. Была война и разруха ((((. Так лет 10 вылетело, хотя вкалывали по полной ((((.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям