Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.06.19
1413 0 Печатать

Аптеки, які працюють при муніципальних лікарнях, зобов'яжуть увійти у програму "Доступні ліки"

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює ухвалення жорсткого рішення, яке зобов'яже аптеки, які працюють при муніципальних лікарнях, увійти у державну програму "Доступні ліки". Про це Глава Уряду сказав під час відвідання районної лікарні міста Носівка Чернігівської області. Володимир Гройсман перебуває у регіоні з робочою поїздкою.

Під час спілкування з лікарями і пацієнтами Глава Уряду нагадав, що за програмою, яка працює вже два роки, виписані вже понад 36 млн рецептів, а кількість аптек, що працюють у програмі, перевищує 7 тис.

"Але як може бути так, що лікарня, яка фінансується коштом бюджетів різних рівнів, не має аптеки, де є доступні ліки? - задав питання Прем'єр-міністр. - Я бачу аптеку і вивіску "Знижки пенсіонерам", а треба мати наліпку "Доступні ліки". Тоді надважливі препарати для хворих із хронічними хворобами будуть не зі знижкою, а взагалі безкоштовні! Вважаю, тут потрібне жорстке рішення. Не можна зловживати бідою людей".

По материалам КМУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям