Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


25.06.19
5175 1 Печатать

ТОП-5 книг для бухгалтера 2019 року!


Ми підбили підсумки з 5-ти найпопулярніших книг, які найчастіше замовляли ваші колеги останнім часом.

Розповімо про них вам, аби ви не пропускали нічого корисного та були зі своїми колегами на одній хвилі.

1. «Усі фішки єдиного податку» - відповіді на всі питання, які давно вас бентежать, але не було кому дати на них відповіді.

2. «Собівартість» - ця книга головним чином призначена для бухгалтерів виробничих підприємств, а також підприємств, які виконують роботи або надають послуги.

 3. «Відпустка» - сама «гаряча» і затребувана тема літа у всіх бухгалтерів з оплати праці. Як розрахувати, скільки нарахувати, як оформити.

4. «Касові операції». Назва книги повністю відображає зміст. Тому якщо на вашому підприємстві ведуться такі розрахунки, книга просто неодмінно повинна бути в арсеналі.

5. «Оплата праці». Що змінилося, як розрахувати середній заробіток і від нього «відштовхуватися», в які терміни здійснювати виплати і багато іншого.

ПЕРЕЙТИ ДО БІБЛІОТЕКИ БУХГАЛТЕРА

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Степан
26.06.19 11:26


1. «Все фішки єдиного податку» - відповіді на всі питання, які давно вас бентежать, але не було кому дати на них відповіді.

Ответить
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям