Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.11.19
1676 1 Печатать

Сергій Верланов: Податкова першою реалізовуватиме реформу «Держава у смартфоні»

Податкова служба розвиватиметься у напрямі цифровізації та розбудови електронних сервісів. Про це заявив Голова ДПС Сергій Верланов під час наради з представниками Головного управління ДПС у Донецькій області.

Зустріч з донецькими податківцями відбулася після завершення інвестиційного форуму «RE: THINK. Invest in Ukraine”, а тому головним її лейтмотивом стало саме впровадження цифрових технологій в податковій сфері.

Як відзначив очільник ДПС, наразі розбудова Нової податкової – у центрі фокусу дискусій та очікувань. Служба формується на засадах рівності усіх платників податків та побудови справедливої системи адміністрування усіх платників.

«Ми вже втілюємо в життя цифровізацію і вже виконали значну частину реформування. Але попереду в нас амбітні цілі та реформи за напрямами: цифровізація, РРО, кешбек, електронні рішення та сервіси. Податкова першою буде реалізовувати реформу «Держава у смартфоні»», – наголосив Сергій Верланов.

Під час наради керівник ДПС та представники ГУ ДПС у Донецькій області обговорили результати роботи податкової служби Донеччини в напрямі адміністрування податків, розглянули проблемні питання та окреслили пріоритети до кінця року.

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ИринаКиев
05.11.19 22:55

странно, а вот на вопрос "а кто купит смартфон?"  ответа  нет

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям