Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.04.20
2898 2 Печатать

МОЗ: Медична допомога пацієнтам з інфекційними захворюваннями надається безкоштовно

Медична допомога пацієнтам з інфекційними захворюваннями надається безкоштовно - це гарантується Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб». Також з сьогоднішнього дня, 1 квітня, система охорони здоров’я в Україні працює в іншому режимі.

Національна служба здоров'я України передбачила спеціальний тариф для оплати роботи закладів охорони здоров’я, що надають медичну допомогу хворим на COVID-19.

“МОЗ України буде контролювати, щоб пацієнти із коронавірусною хворобою, які потрапляють у лікарні, мали повне забезпечення лікарськими засобами, медичними виробами для симптоматичного лікування, а в разі потреби специфічного лікування – і відповідне забезпечення”, - нагадав під час брифінгу 1 квітня заступник Міністра охорони здоров’я - головний державний санітарний лікар України та керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації державного рівня Віктор Ляшко.

По материалам КМУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • данет
05.04.20 12:28

брехня все это

Ответить
  • Ігор
05.04.20 19:57

Яка відповідальність, якщо не надають безкоштовно? Куди скаржитись? Які дії хворого, де гаряча лінія, де поради МОЗ та юристів?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям