Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.05.20
2572 0 Печатать

Київ може послабити карантинні обмеження, – МОЗ

Рівень захворюваності по місту Київ зараз становить 11.7 на 100 тисяч населення при нормі 12. Це означає, що Київ може переходити на другий етап виходу з карантину. 

Про це повідомив сьогодні Міністр охорони здоров'я. 

"Далі — справа за рішенням міської комісії ТЕБ та НС", - пише Максим Степанов.

"Також вчора мій заступник Віктор Ляшко мав зустріч з київським Метрополітеном. Працівники відповідально поставились до організації безпечного перевезення під час епідемії коронавірусу. Розробили дистанційні розмітки, закупили термометри та захисні щитки для співробітників, а також забезпечили станції інформаційними матеріалами та відеороликами про COVID-19", - зазначає міністр. 

Нагадуємо, що таблиця показників для послаблення протиепідемічних заходів оновлюватиметься кожного дня. Слідкуйте за нашими новинами.

Як ми вже писали, 25 травня відновить роботу столичний метрополітен.  

 

По материалам Сторінка Максима Степанова у facebook
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям