Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.06.20
3341 0 Печатать

Спрощено порядок зміни цільового призначення земельної ділянки

Мінцифри на своєї сторінці у facebook повідомляє, що парламент ухвалив законопроєкт № 2280, який запроваджує план просторового розвитку території громади і дозволяє органам місцевого самоврядування планувати територію громади і за межами населених пунктів.

Як було раніше?

Зміна цільового призначення земельних ділянок здійснювалася лише за проєктами землеустрою. Органи місцевого самоврядування мали прийняти рішення про зміну цільового призначення протягом місяця від отримання проєкту, погодженого з Держгеокадастром.

Як тепер?

Розпоряджатися власною землею набагато зручніше. Приватні землевласники можуть самостійно визначати цільове призначення земельної ділянки у межах функціональних зон. Без проєкту землеустрою. Виняток — формування нової земельної ділянки із земель державної чи комунальної власності.

По материалам Міністерство цифрової трансформації України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям