Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.11.20
1633 0 Печатать

Нові зразки акцизних марок для тютюнових виробів та рідин

Податківці повідомляють, що Кабмін постановою від 29.10.2020 р. № 1037 затвердив нові зразки марок акцизного податку для тютюнових виробів і зразки марок акцизного податку для рідин, що використовуються в електронних сигаретах, вітчизняного та імпортного виробництва.

Марки акцизного податку нового зразка для тютюнових виробів і марки акцизного податку для рідин, що використовуються в електронних сигаретах, вітчизняного та імпортного виробництва, запроваджуються з 1 січня 2021 року.

Вищезгаданою постановою також внесено зміни до постанови Кабміну від 27.12.2010 р. № 1251 "Про затвердження Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів".

Зокрема доповнено, положеннями щодо виробів для електричного нагрівання (ТВЕН) за допомогою підігрівача з електронним управлінням і рідин, що використовуються в електронних сигаретах:

- тож для тютюнових виробів вітчизняного виробництва (сигарил) - використовуватимуть смарагдово-зелену кольорову гаму з відповідним позначенням "ТВ СГ";

- для тютюнових виробів імпортного виробництва (сигарил) - рожево-смарагдову  та позначення "ТІ СГ";

-  для тютюновмісних виробів для електричного нагрівання (ТВЕН) за допомогою підігрівача з електронним управлінням вітчизняного виробництва – бузкову гаму з позначенням "ТВЕН В";

- для тютюновмісних виробів для електричного нагрівання (ТВЕН) за допомогою підігрівача з електронним управлінням імпортного виробництва - зелено-помаранчеву, позначення - "ТВЕН І";

- для рідин, що використовуються в електронних сигаретах, вітчизняного виробництва - вохристо-зелену, позначення - "РВ",

- для рідин, що використовуються в електронних сигаретах, імпортного виробництва - рожево-синю кольорову гаму та позначення "РІ".

приписка Як отримати нові акцизні марки ми писали тут.

По материалам Офіс ВПП ДПС
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям