Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.01.21
1281 8 Печатать

Сергій Марченко: Якщо хочемо бути цивілізованою державою, маємо привчитися сплачувати податки

Мінфін завжди виступав за розширення сфери застосування РРО. Успішне запровадження програмних РРО дозволяє звільнити підприємців як від додаткових фінансових, так і часових витрат. Обслуговування додатка безкоштовне - Податкова служба надала для цього всі інструменти. Про це заявив Міністр фінансів Сергій Марченко у великому підсумковому  інтерв'ю ТСН.ua

«РРО – це не тільки підприємці. Це насамперед – споживачі, громадяни України, конкурентний бізнес... Адже вітчизняний виробник, який легально виробляє і збуває продукцію, потерпає від конкурента, який не обліковує таку саму продукцію і користується незаконною перевагою. Закон – один для всіх. Якщо хочемо бути цивілізованою державою, маємо привчитися сплачувати податки», - зазначив Сергій Марченко.

Міністр також повідомив, що на сьогодні більше 4,5 тис. підприємців вже обрали переваги безкоштовного програмного додатку та зареєстрували 58,4 тис. ПРРО, з допомогою яких фіскалізовано 103 млн чеків. У середньому це більше 1 млн фіскалізованих документів за добу. І з кожним днем їх кількість зростає.

«Це – відповідь на питання, як маємо рухатися. Відкочувати назад цю історію — це слабке рішення», - наголосив Сергій Марченко.

Коментуючи питання про вплив чергового локдауну на бізнес, Міністр наголосив, що мова йде про певні обмеження для деяких видів бізнесу, КВЕДи яких чітко зафіксовані і за якими відбувається компенсація.

«Держава підготувала компенсаційний пакет, аби згладити наслідки локдауну для галузей, що зазнають обмежень», - сказав Сергій Марченко.

Відповідаючи на питання про концепцію ринку землі, Міністр зазначив, що ключова задача - зберегти вітчизняного виробника, дати поштовх вітчизняним с/г виробникам, малому та середньому бізнесу, фермерству.

«Думаю, в цьому є запорука успіху. Закони розробили, вони вже в Парламенті. Деякі з них пройшли перше читання і знаходяться на етапі другого. Є питання часу і необхідної кількості голосів, щоб ці проекти були проголосовані», - сказав він.

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Юра Г.
02.01.21 08:10

Якщо ми бажаємо створити державу, потрібно навчити сережу і компанію витрачати сплачені нами податки.
Нажаль, є істоти, які навчились тільки брехати та красти, користуючись тим, що не бачать шибениці. Але той факт, що деякі не бачать шибениці, це не свідчить про їх відсутність. 
У мене враження, що у владі, немає жодного, без петлі на шиї, і стілець під їх копитами може зникнуту дуже несподівано.

Ответить
  • марина
02.01.21 11:25

вот насмешили, клоуны!!!

Ответить
  • ***
03.01.21 13:07

А можно представить, что у северного соседа -  през Галустян?
Это мы с ума сошли.

Ответить
  • Елена
02.01.21 11:57

Особливо ми мотивовані сплачувати податки після вашого Великого крадівництва або звільнення від штрафу  АМК "ТЕДІС".
 

Ответить
  • Наталья
02.01.21 15:32

Создается такое впечатление, что вся беда державы в том, что малый бизнес не платит налоги. И только "Успішне запровадження програмних РРО " решит эту задачу. А где же наша таможня, через которую ввозится в страну непомерное количество неучтенных грузов, где наши офшорники?  Или это каста неприкасаемых? Уже нет сил читать бесконечные статьи про РРО и ужасных предпринимателей. А разве это они в своем большинстве не платят налоги? 

Ответить
  • Юра Г.
02.01.21 22:06

Наталья, рро для единщиков ни коим образом ничего не решает, кроме одной задачи - ежемесячных отчислений в карман разработчиков. Ну и попутных затрат на внедрение. Весь смысл аферы с ПРРО уже давно озвучен Чаплыгой, поэтому не буду повторяться. Он к томуже привел фамилии и конкретные суммы барышей. 
.
Насчет статей про РРО, не нравится - не читайте, или Вам всё таки мало заголовка.
.
Редакции 911 респект, что держите в тонусе своих читателей. 
.а вся беда державы в нас, которые ввиду разных обстояьельств не хотят убрать грабли.

Ответить
  • Шурик
03.01.21 09:04

Мы то сплачуемо, только дырьжава от этого ещё больше врагом становится. 
У дырьжаи и мова с вирой жлобские, вражеские народу, налоговая система из дурдума азарова. Во всём абсолюно дырьжава вражеская Народу и Стране.

Ответить
  • Світлана
03.01.21 19:06

Новая прокурорша хоть одного схематозника посадила?!!!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям