Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.03.21
2425 3 Печатать

Для переходу на спрощену систему оподаткування слід подати заяву не пізніше 16 березня

Платники податків – фізичні особи-підприємці можуть подати заяву для переходу на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності (далі  ̶  Заява) не пізніше 16 березня 2021 року через Електронний кабінет.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС України (https://tax.gov.ua/).

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Заяву фізична особа-підприємець може подати через розділ «Ведення звітності» Електронного кабінету за формою F0102003 «Заява про право застосування спрощеної системи оподаткування».

До поданої Заяви додається розрахунок доходу за попередній календарний рік, який визначається з дотриманням вимог, встановлених главою 1 «Спрощена система оподаткування, обліку та звітності» розд. XIV ПКУ (абзац 3 п.п. 298.1.4 ПКУ).

Форми Заяви та Розрахунку доходу за попередній календарний рік, що передує року переходу на спрощену систему оподаткування (далі – Розрахунок), затверджені наказом Мінфіну від 16.07.2019 р. № 308.

По материалам ГУ ДПС у Львівській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Елена
11.03.21 10:57

Доброе утро. Кто-то подскажет где в электронном кабинете эта форма - F0102003 «Заява про право застосування спрощеної системи оподаткування» - не вижу и уже несколько лет!!!! Проверила только-что и опять не вижу! У меня со зрением что-то не так?

Ответить
  • Оксана
11.03.21 11:40

Вибираєте не ведення звітності а заяви, запити для отримання інформації та вибираєте цю форму  F0102003 «Заява про право застосування спрощеної системи оподаткування».

Ответить
  • Бондарь Татьяна Анатольевна
11.03.21 12:32

Можно обрати і введення звітності,тільки період обираєте березень 2021 та створити ,вона вискакує перша або друга за порядком у списку

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям