Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.03.21
4341 1 Печатать

Алгоритм створення Бюро економічної безпеки України

Зауважимо, що з 25 березня набрав чинності Закон України «Про Бюро економічної безпеки України» № 1150-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 28 січня 2021 року.

Документ створює інституційні умови для захисту економічних процесів від тиску силових органів, що підтримується міжнародними партнерами України.

Основною функцією Бюро економічної безпеки (БЕБ) буде аналітична робота, а не силові повноваження. Бюро аналізуватиме бенефіціарів фінансових операцій і визначатиме, чи є порушення закону в обігу коштів тих чи інших бізнес- чи державних структур.

Пропонуємо ознайомитися із Алгоритмом створення Бюро економічної безпеки України, який оприлюднив Даніло Гетманців у своєму Telegram-каналі/

 

По материалам Д. Гетманцев

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Влад
30.03.21 17:29

Это план на 20 лет

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям