Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


13.05.21
3408 4 Печатать

Незабаром розпочнеться бета-тестування автореєстрації ФОП

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» оновило програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР). Оновленням ЄДР підготовлений для бета-тестування автоматичної реєстрації ФОП через портал Дія.

Презентація послуги «Автоматична реєстрація ФОП» запланована на 17 травня 2021 року на Diia Summit.

«Сьогодні реєстратори в процесі онлайн-реєстрації ФОП виконують суто технічну функцію - перевіряють достатність надісланої інформації, переносять її в ЄДР та реєструють ФОП. Враховуючи, що онлайн-заявки надаються через портал Дія, наявність необхідної інформації буде перевірятись засобами програмного забезпечення ще на етапі заповнення заявки, - зазначив генеральний директор ДП «НАІС» Олексій Бережний. — Таким чином, реалізація в ЄДР автоматичної реєстрації ФОП зніме частину навантаження з реєстраторів (близько 450 реєстрацій в Україні здійснюється щодня) та пришвидшить отримання послуги громадянами». У 2020 році реєстрація ФОП в середньому займала більше 4 годин від подачі онлайн-заявки до самої реєстраційної дії.

Нагадаємо, останнім оновленням ДП «НАІС» також впровадило додаткову нову версію прикладного програмного інтерфейсу ЄДР (АРІ ЄДР), який забезпечує отримання більш розширеного переліку інформації.

По материалам Державне підприємство «Національні інформаційні системи»

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Облікове Діло
13.05.21 11:32

Коли тестування автозакриття?

Ответить
  • Влад
13.05.21 14:32

Облікове Діло, вы заявку на закрытие видели?
Там тестировать нечего...

Ответить
  • Жека
13.05.21 17:50

Полный идиотизм и создание вида бурной деятельности.
Я в 1999году. Открыл ФОП за день. 

Ответить
  • Елена
13.05.21 18:54

Жека, это другое - вы же не дали работу двадцати программистам и десятке презентаторов.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям