Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


31.08.21
1444 0 Печатать

Увага! Шахраї телефонують від імені Держекоінспекції

Андрій Мальований, голова Державної екологічної інспекції України, повідомив, що останнім часом керівники суб’єктів господарювання почали отримувати телефонні дзвінки від невстановлених осіб.

Шахраї представляються ім'ям заступника голови Державної екологічної інспекції України та за, ніби-то, його дорученням вимагають неправомірну вигоду щодо порушень екологічного законодавства, погрожують.

Якщо ви отримали дзвінок такого характеру – не реагуйте, це шахрайство. Вже підготовлено заяву до кіберполіції для подальшого розслідування справи. Сподіваємося, Національна поліція України зможе відшукати зловмисників.

Один із номерів, з яких телефонують: +380 95 314 64 97.

Будьте обережні!

По материалам Андрій Мальований, голова Державної екологічної інспекції України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям