Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.10.21
2666 0 Печатать

Суд просять визнати протиправною обов'язкову вакцинацію

Суд просять визнати протиправним наказ МОЗ про затвердження переліку професій працівники яких підлягають обов’язковій вакцинації.

Відповідний позов надійшов до Окружного адміністративного суду міста Києва. Позивачем зазначений – Дмитро Ламза. Зокрема, він просить ОАСК визнати протиправним та нечинним Наказ Міністерства охорони здоров’я України, датований 4 жовтня 2021 року «Про затвердження переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням». Також до суду надійшла заява про забезпечення позову, де позивач просить ОАСК  зупинити дію відповідного наказу МОЗ.  

Наразі суд вирішує  питання щодо відкриття провадження за даним адміністративним позовом та з’ясовує наявність правових підстав для вжиття заходів його забезпечення.

По материалам Окружний адміністративний суд міста Києва

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям