Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


07.12.21
3397 1 Печатать

У розрахунках з бюджетом Електронного кабінету побачили "не застосовану штрафну санкцію": що це означає?

Яка інформація відображається у колонці «Не застосована штрафна санкція (передбачена відповідно норм ПКУ)» меню «Стан розрахунків з бюджетом» Електронного кабінету та чи є обов’язковою для сплати відображена сума?

У колонці «Не застосована штрафна санкція (передбачена відповідно норм ПКУ)» меню «Стан розрахунків з бюджетом» Електронного кабінету відображається штрафна санкція, нарахована автоматично, за порушення платником податків терміну сплати узгоджених сум грошових зобов’язань у відповідності до норм ст. 124 ПКУ та не є обов’язковою для сплати.

Обов’язок сплатити штрафну санкцію настає у платника податків від дати вручення йому податкового повідомлення-рішення, яке надсилається (вручається) у порядку, визначеному ст. 42 ПКУ.

По материалам Категорія 135.03 «ЗІР»

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Лариса
07.12.21 13:59

а как понимать если есть такая надпись, а сумма ноль? 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям