Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.01.22
1128 0 Печатать

Відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID-19: до ОАСК надійшов ще один позов

Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов до Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України та державного секретаря Мінстратегпрому Олени Спіріної щодо оскарження наказу про відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID.

Зокрема, серед вимог позову - визнати протиправним та скасувати наказ державного секретаря про відсторонення позивача, зобов’язати Мінстатегпром поновити його на роботі та стягнути з міністерства на користь позивача середній заробіток за час вимушеного прогулу. Позивач вважає оскаржуваний наказ протиправним, оскільки, на його думку, він прийнятий за відсутності визначеного законом порядку відсторонення.

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Це вже десятий позов за останні півтора місяці стосовно відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID-19. Раніше ми повідомляли про оскарження наказів Державного космічного агентства, НКРЕКП та Академії патрульної поліції.

По материалам Окружний адміністративний суд міста Києва

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям