Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.01.22
7337 2 Печатать

Е-ЧЕК - ПРРО на допомогу бізнесу

Минулого разу ми публікували огляд про найцікавіші програмні РРО для бізнесу. Сьогодні хотіли б більш предметно зупинитися на одному з таких рішень – мобільному рішенню Е-ЧЕК.

Е-ЧЕК поєднує у собі відразу дві функції – це електронна каса та POS-термінал, що є унікальним на українському ринку. Програма працює на будь-якому мобільному пристрої або комп'ютері та доступна у версії IOS та Android. До речі це єдиний продукт доступний на IOS.

Отже, для того, щоб користуватися Е-ЧЕК потрібен лише один гаджет - смартфон, планшет, ноутбук або комп'ютер на ваш вибір. Не треба купувати жодного додаткового обладнання типу касового апарату. Сьогодні це єдиний програмний продукт, який має повну мобільну версію та дозволяє зареєструвати касу або торгову точку прямо у смартфоні, без необхідності відвідування ДПС. Тобто користувач реєструється в додатку та податковій один раз, а потім користується мобільною касою під своїми ідентифікаторами з будь-якого пристрою.

Ще одна фішка Е-ЧЕКа - це те, що до реєстрації можна спробувати попрацювати з демоверсією і вирішити чи зупиняти свій вибір на даному продукті. Якщо ж ви вирішили скористатися Е-ЧЕКом, необхідно пройти просту форму реєстрації і ви зможете скористатися повним функціоналом програми - вона дозволяє приймати всі види безконтактних платежів, видавати та реєструвати електронні чеки, вести товарний облік, реєструвати та вести одночасно кілька товарних точок. Мало того, програма дозволяє автоматично заповнити всі форми Податкової в один клік. Додаток настільки зрозумілий, що зареєструватися зможе навіть дитина. Слід зазначити, що при виникненні будь-яких складнощів із реєстрацією, служба техпідтримки Е-ЧЕК сама передзвонить вам і запропонує оперативну допомогу, що сьогодні є рідкістю на цьому ринку.

 

Головна перевага цієї програми, вона не тільки реєструє чеки, але може приймати будь-які безконтактні оплати: банківською карткою або безпосередньо мобільним телефоном, а також за допомогою QR-коду – це унікальне рішення, якого немає в інших реєстраторах.

Якщо з якоїсь причини вам не зручно працювати в мобільному пристрої, Е-ЧЕК може працювати на POS-термінал з касовим рішенням для виконання всіх вимог законодавства.

Вартість Е-ЧЕКу становить лише 125 грн на місяць на одного підприємця з необмеженою кількість торговельних точок та кас.

Задля зручності користувачів та для того, щоб бути зрозумілим та інформаційно підтримувати клієнтів на перших кроках роботи з касою, Е-ЧЕК планує протягом січня щоденно проводити вебінари та розповідати як працювати з додатком. Зокрема експерти компанії будуть розповідати про алгоритм реєстрації кас, касирів, торгових точок, а також надавати інші консультації.

 

І наостанок: Е-ЧЕК пропонує бухгалтерам реферальну програму, яка передбачає винагороду за підключення нових клієнтів.

ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК Е-ЧЕК

IOS- https://apple.co/3eyj84W
Google play - https://bit.ly/3eyjcSe

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Вячеслав
14.01.22 14:34

"Отже, для того, щоб користуватися Е-ЧЕК потрібен лише один гаджет - смартфон, планшет, ноутбук або комп'ютер на ваш вибір." А как же выдать чек покупателя, если у него нет смартфона или эл.почты? В таком случае продавец обязан его распечатать. Т.е. ваша информация изначально ложная. К тому же для печати смартфон не для всех принтеров подойдёт. Придётся покупать оборудование подороже.

Ответить
  • Юрий
14.01.22 17:31

Вячеслав, отправка смс тоже подходит под выдачу чека, просто в этом варианте, по идее, уже придется дополнительно платить операторам за отправки СМС.

Ответить
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям