Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


09.03.22
2855 0 Печатать

Кабмін затвердив перелік товарів, які вважаються гуманітарною допомогою

Згідно з п. 4 розділу ІІ “Прикінцеві та перехідні положенняˮ Закону № 2118-IX, тимчасово, на період воєнного стану, звільняються від оподаткування ввізним митом соціально значущі продукти харчування, лікарські засоби та медичні вироби, на які КМУ встановлено фіксовані ціни у розумінні Закону "Про ціни та ціноутворення".

З огляду на це, Кабмін постановою від 07.03.2022 р. № 224 затвердив перелік категорій товарів, що визнаються гуманітарною допомогою без здійснення процедури визнання таких товарів гуманітарною допомогою у кожному конкретному випадку, на період воєнного стану.

Постанову офіційно опублікувано в "Урядовому кур'єрі" від 08.03.2022 р. № 51 (7172)). Вона набрала чинності 8 березня 2022 року.

ПЕРЕЛІК категорій товарів, що визнаються гуманітарною допомогою без здійснення процедури визнання таких товарів гуманітарною допомогою у кожному конкретному випадку, на період воєнного стану (завантажити).

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям