Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.05.22
1927 0 Печатать

Бізнес просить збільшити граничні строки ЗЕД - розрахунків

Враховуючи встановлені НБУ постановою № 68 від 04.04.2022 р. граничні строки розрахунків за операціями з експорту та імпорту товарів у 90 календарних днів, звернулися до Мінекономіки та НБУ щодо збільшення граничних строків таких розрахунків до 180 календарних днів.

Маємо підтримку з боку Мінекономіки, викладену у відповіді на наше звернення: враховуючи, зокрема і те, що технологічні та логістичні процеси виробництва та доставки товарів суттєво погіршуються під час введеного воєнного стану в Україні, Мінекономіки вбачає оптимальним строком для проведення розрахунків за окремими операціями з експорту та імпорту товарів – 180 календарних днів.

Мінекономіки повідомляє також, що направило звернення до Національного банку стосовно бачення Міністерства щодо оптимального строку для проведення розрахунків за операціями з експорту та імпорту товарів – 180 календарних днів.

По материалам Федерація роботодавців України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям