Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.05.22
1252 0 Печатать

Втратили паспорт-книжечку з записом про відсутність податкового номеру. Як внести відповідний запис до ІД-паспорта

Як ФО у разі втрати паспорта у формі книжки до якого була внесена відмітка про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією і номером паспорта, внести таку відмітку до нового паспорта у формі картки?

До паспорта громадянина України у формі картки під час оформлення паспорта повідомлення про відмову від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків вноситься відповідно до законодавства, яким регулюється питання ведення Єдиного державного демографічного реєстру.

Для внесення під час оформлення паспорта у формі картки інформації про відмову від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків відповідний контролюючий орган надає особі повідомлення про відмову від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків для подання її до відповідного територіального органу або територіального підрозділу ДМС.

 У разі наявності повідомлення про відмову від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття зазначеного номера та офіційно повідомили про це відповідному контролюючому органу) у відповідному полі проставляється слово «відмова».

У разі відсутності інформації відповідне поле не заповнюється.

По материалам Категорія 116.10 «ЗІР»

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям