Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


18.05.22
1432 0 Печатать

ПриватБанк допоможе українцям підтримати Україну з-за кордону

Українці, які через війну зараз змушені перебувати за кордоном, мають нагоду підтримати Україну та наблизити нашу перемогу, просто розраховуючись картками ПриватБанку за покупки у будь-якій країні світу.

Разом з платіжними системами Visa та Mastercard ПриватБанк запустив благодійну ініціативу «Підтримайте Україну з-за кордону». Для участі у ній достатньо з 16 травня до 30 червня активно розраховуватися картками ПриватБанку за кордоном. З кожної оплати карткою ПриватБанк спрямував по одній гривні на потреби Збройних сил України.

Щоб долучитися до акції, необхідно зареєструватися на сайті https://newpromos.privatbank.ua/Pidtrymayte_Ukrainu_z_za_kordonu або в мобільному додатку Приват24. Кількість транзакцій, а отже, й перерахованих нашим військовим гривень, необмежена.

Беремо і перемагаємо!

По материалам ПриватБанк

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям