Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


26.05.22
3184 0 Печатать

Кабмін дозволив виїжджати за кордон деяким військовозобов’язаним особам

Кабмін постановою від 20.05.2022 р. № 615 доповнив Правила перетинання державного кордону громадянами України, затверджені постановою КМУ від 27.01.1995 р. № 57, пунктами щодо дозволу виїзду за кордон окремих військовозобов’язаних осіб.

Хто зможе виїхати?

► Водії, які перевозять медичні вантажі, гуманітарну допомогу для потреб ЗСУ та населення України.Виїзд можливий, зокрема, за наявності інформації про особу у відповідній інформаційній системі, адміністратором якої є Укртрансбезпека;

► Водії транспортних засобів суб’єктів господарювання, які мають ліцензію на право провадження господарської діяльності з міжнародних перевезень вантажів та пасажирів автомобільним транспортом (по іншому, дальнобійники). Виїзд можливий, зокрема, за наявності інформації про особу у відповідній інформаційній системі, адміністратором якої є Укртрансбезпека;

► Працівники підприємств залізничного транспорту;

► Спортсмени та тренери, які беруть участь у міжнародних змаганнях або готуються до них.

Постанова № 615 набирає чинності з дня офіційного опублікування.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям