Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.06.22
1516 0 Печатать

Шахраї, називаючись посадовцями Управління Держпраці, вимагають кошти від підприємців!

Аферисти розробили чергову схему обману. Представляючись посадовими особами Управління Держпраці вимагають у закарпатських роботодавців гроші на придбання військової амуніції.

Злодії надсилають SMS-повідомлення місцевим підприємцям із проханням терміново «допомогти» зібрати кошти на військову амуніцію. Автори неправдивих повідомлень покликаються на  «збіг обставин», наче їхніх колег направляють у зону бойових дій, але без комплектів аптечок, і люди, що обіцяли надати їх – підвели. Для створення ілюзій правдивості фактів вказують номер телефону установи,  дані посадовців, які є у відкритому доступі на сайті Управління.

Управління Держпраці у Закарпатській області наголошує: жодних повідомлень із подібним змістом посадові особи установи нікому не надсилали!

У випадку отримання таких SMS негайно зверніться до правоохоронних органів.

По материалам ГУ Держпраці у Закарпатській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям