Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


07.07.22
2215 1 Печатать

Відсьогодні інформувати про вакансії слід за оновленою формою

Наказ Мінекономіки від 12.04.2022 р. № 827-22, що затвердив форму звітності № 3-ПН "Інформація про попит на робочу силу (вакансії)" та порядок її подання, діє з 07.07.2022 р.

Відповідно втратив чинність наказ Мінсоцполітики від 31.05.2013 р. № 316, який затверджував попередню форму № 3-ПН.

Тепер можливо подавати форму № 3-ПН в електронній формі (з накладенням чи без накладення електронного підпису або печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів).

В порядку подання форми № 3-ПН є розділ, присвячений саме формуванню інформації про попит на робочу силу (вакансії) в електронній формі.

Так, подання роботодавцями електронної форми № 3-ПН може здійснюватися через електронний кабінет шляхом реєстрації персонального облікового запису в електронному сервісі "Електронний кабінет роботодавця", що розташований на вебсайті Державної служби зайнятості, або через Єдиний державний вебпортал електронних послуг, у тому числі через інтегровані з ним інформаційні системи державних органів та органів місцевого самоврядування.

В таблиці "Основні дані про вакансію(ї)" форми № 3-ПН з'явилися графи із відображенням:

- характеру виконуваної роботи (постійний; тимчасовий; сезонний, інше);

- способу укомплектування вакансії(й): за сприяння Державної служби зайнятості (так/ні); відбір кадрів здійснюється самостійно (так/ні).

В додатку до форми № 3-ПН вказують відомості про вакансію.

Відомості про вакансію(ї) заповнюють фахівці центру зайнятості під час консультацій з роботодавцем під час особистої зустрічі, шляхом електронної комунікації, зокрема мобільним чи фіксованим зв'язком, надсилання/отримання повідомлень електронною поштою.

Також відомості про вакансію(ї) можуть заповнюватися роботодавцем самостійно.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Оксана
07.07.22 17:28

40 кабинетов,40регистраций,40ключей для всех работников на предприятии ....почему нельзя сделать 1 кабинет ?!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям