Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.11.22
896 0 Печатать

Українським військовим дозволять йти в оплачувану відпустку під час воєнного стану

Верховна Рада має намір дозволити військовослужбовцям йти в оплачувану 10-денну відпустку під час дії воєнного стану, пише Buhgalter.com.ua.

Про це у Telegram повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Зокрема, Рада ухвалила за основу проект змін до пункту 18 статті 101 закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" щодо надання військовослужбовцям відпусток під час дії воєнного стану. 

"За" відповідний законопроект проголосували 330 депутатів.

"Він передбачає можливість надання військовослужбовцям під час дії воєнного стану відпустки із збереженням грошового забезпечення тривалістю не більш як 10 календарних днів без урахування часу, необхідного для проїзду в межах України до місця проведення відпустки та назад, але не більше двох діб в один кінець", - зазначив Железняк.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям