Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


08.02.23
2693 0 Печатать

Як GGPokerOK підкорив світовий ринок онлайн-покеру

Покерна кімната GGPokerOK протягом тривалого часу зберігає своє лідерство серед топових румів індустрії. Гемблінгова платформа досить швидко набрала популярність, і наразі вона продовжує задавати тренди в покерній онлайн-спільноті.

Щоб детально ознайомитись із переліком переваг та функції кімнати, можна прочитати цей матеріал.

Покер-рум GGPokerOK: стислий огляд для новачка

Недосвідчений користувач може не одразу визначитись із вибором гри, оскільки запропонованих форматів тут дійсно багато. Найкраще буде скористатись доступними та простими фільтрами, які допоможуть звузити коло пошуку.

На вибір гемблерам пропонуються кеш-ігри та турніри з Безлімітного Холдему, пот-лімітної та п’ятикарткової Омахи, а також Шорт Деку (Холдем 6+ із короткою колодою).

На головній вкладці покерного клієнту гравець може дізнатись про серії турнірів, які проводить покер-рум. Також там відображаються актуальні акційні пропозиції та посилання на соціальні мережі платформи.

При виборі потрібної дисципліни покеристу необхідно орієнтуватись на рівень власного скілу. Новачку ідеально підійдуть дешеві МТТ-турніри, або івенти Spin&Gold (аналог Spin&Go). CнГ-шок як таких у цьому румі немає, проте у розділі спінів є 6-макс турніри, які можуть легко замінити SnG.

Якщо говорити про кеш-ігри, то тут найбільший трафік спостерігається саме на мікролімітах, починаючи від NL2 та PL2 до NL1000 та PL1000.

Шорт Дек дещо відрізняється від звичного 6+ Холдему, який зустрічається на інших гемблінг-платформах. На ПокерОК столи з короткою колодою вміщують у себе до 5 гравців. При цьому сет залишається молодшим від стріта (як у БЛ Холдемі), а флеш стає старшим від фулл-хауса.

Покерна кімната підтримує більшість популярних платіжних методів депозиту та кешауту. Це можуть бути як банківські картки (Visa/MasterCard), так і електронні гаманці та криптовалюта (Skrill, Neteller, Luxon, MuchBetter та Coin Payments). Майже у всіх цих платіжках найменша доступна сума для поповнення рахунку становить 10$. Винятком є криптовалюти з мінімальним порогом депозиту в 100$. Мінімальний кешаут в покер-румі залежить від того, який вид транзакції обрав користувач.

 

Нові унікальні формати гри на PokerOK

 

Покерна мережа GGNetwork щорічно отримує нагороди в номінаціях різноманітних гемблінгових премій. Зростаючий трафік тільки підкреслює заслуги платформи. Проте що робить цей рум настільки унікальним? Перш за все – це ексклюзивні формати, які практично не зустрічаються в жодному іншому покер-румі.

Найновішим є івенти Battle Royale. Це турніри, що проходять у декілька етапів (раш, олл-ін шутаут та фінальний стіл). Наприкінці гра проходить у форматі PKO.

Також варто відмітити лобі Flip&Go, де представлені двофазні турніри, де на першому етапі гравці скидують одну зайву карту з трьох отриманих на руки. Надалі всі йдуть в ол-ін. Після того, як залишиться певна кількість покеристів, починається фаза Go, а всі її учасники стають призерами івенту.

Також на ГГПокерОК є кеш-ігри та турніри у форматі All-in or Fold. Тут користувачі завжди мають лише два муви: запушити чи скинути карти. Недосвідченому покеристу слід буде добре вивчити стратегію пуш-фолду та ознайомитися із таким терміном як “рівновага Неша”, щоб успішно вигравати в AoF.

Це лише три основних ексклюзивних формати, а насправді їх у румі значно більше. Варто ознайомитись з усіма, перш ніж визначитись із улюбленою грою.

Співпраця покерної мережі із популярними серіями

 

Багато представників офлайн-спільноти чули про GG PokerOK завдяки тому, що платформа активно співпрацює з найбільшими покерними фестивалями. Чого варта тільки Всесвітня покерна серія, де мережа GG Network є основним партнером та спонсором. Також в кімнаті щорічно проходить WSOP Online, завдяки якій, омріяні золоті браслети можуть виграти гравці з будь-якої точки світу.

В лобі клієнту є окрема вкладка GG Live, де представлені відбіркові сателіти в живі турніри.

Популярний хайролерський івент Super Million$, який регулярно проходить у покер-румі, також почав підкорювати офлайн-сегмент. Навесні цього рокі перший такий турнір прийшов на серії Triton Poker. Також платформа підкорює серця МТТ-шників івентом Mystery Bounty, де на фінальних етапах гемблери можуть заробити більше призових, ніж чемпіон турніру, просто вибиваючи з гри своїх суперників.

Джерело: https://cardmates.ua

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям