Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.05.23
1392 0 Печатать

Україна домовилася з ЄС про продовження "економічного безвізу"

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль запевняє, що Україна та ЄС досягли домовленостей про продовження «економічного безвізу» ще на рік.

Український бізнес зможе і надалі продавати свої товари в Євросоюз без будь-яких квот, мит чи тарифів. Це важливо для відновлення нашої економіки.

Відновлено доступ української аграрної продукції на європейський ринок. Спільно з Єврокомісією вдалося домовитись про припинення блокування транзиту понад 500 позицій українських аграрних товарів. Робота «Шляхів солідарності» продовжиться.

Знято всі інші односторонні заборони, які були введені п'ятьма сусідніми країнами. На рівні Єврокомісії вибудовано компромісний механізм, який передбачає обмеження щодо експорту 4-х позицій української аграрної продукції до сусідній країн. Але це виключно тимчасове обмеження, яке діє до 5 червня.

По материалам Денис Шмигаль, Прем'єр-міністр України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям