Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.09.23
998 0 Печатать

ДРС погоджено проект щодо вакцинації в аптечних закладах

Вже наближається холодний період, а разом із ним — інфекційні захворювання.

Імунопрофілактика — найбільш дієвий засіб боротьби з інфекційними хворобами на сьогодні.

Проте, внаслідок війни частина української інфраструктури охорони здоров’я, що забезпечувала щеплення, зазнала руйнувань.

Збільшити рівень вакцинованих можливо тільки шляхом розширення мережі суб’єктів, що можуть здійснювати заходи імунопрофілактики.

Тож Міністерство охорони здоров’я України розробило відповідний акт, що передбачає можливість проведення щеплень фармацевтами в аптеках, – ДРС погоджено зазначений проект.

«Дякую команді МОЗ та особисто Міністру охорони здоров’я Віктору Ляшку за ініціативу», – відмітив Голова Служби Олексій Кучер, зазначивши, що здоров’я громадян – завжди один із пріоритетів країни.

По материалам Державна регуляторна служба

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям